Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tig-Rad System
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cabane
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Construcţiile tradiţionale sunt proiectate pentru 50 de ani, dar în regiunea noastră există case din lemn, care sunt construite de aproape 100 de ani.

2. Perioada de construcţie a caselor din lemn este mult mai redusă, decât în cazul caselor din zidărie. Astfel, beneficiarul poate economisi cheltuieli importante faţă de construcţiile tradiţionale, deoarece finalizarea acestui tip de case poate fi redusă chiar până la două luni.
3. Izolarea fonică a oricărei case de lemn este foarte uşor realizabilă cu produsele moderne şi variate din zilele noastre.
4. Atât casele pe osatură din lemn cât şi casele din grinzi se pot trata cu substanţe moderne, care protejează casa împotriva ciupercilor, putregaiului şi a umidităţii, conferind în acelaşi timp o ignifugare de bază a elementelor tratate.
5. Lemnul purifică şi filtrează aerul şi întăreşte sistemul imunitar al locatarilor.
6. În cazul caselor din lemn încălzim aerul spaţiului abitativ şi nu pereţii acestuia, realizându-se astfel o economie de 40% faţă de construcţiile tradiţionale.
7. Casele de lemn sunt ecologice, sigure, durabile şi asigură perioadă de construcţie redusă, indiferent de condiţiile vremii.
8. Casele din grinzi sunt sisteme autoportante, ale căror structuri au o stabilitate comparabilă cu cea a caselor din piatră iar din punct de vedere seismologic sunt chiar superioare, fiind mult mai rezistente decât cele din piatră.

9. Montajul caselor din lemn se realizează cu tehnologie uscată, în orice anotimp al anului, din elemente cu dimensiuni exacte, pregătite în fabrică.
Din Gura in Gura