Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tig-Rad System
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Case de locuit din panouri prefabricate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Construcţiile modulare sunt executate din panouri prefabricate din lemn armate cu plăci OSB. Structurile au la bază sistemul sandwich de concepţie americană, exponenţial îmbunătăţit prin adoptarea prescripţiilor standardelor german şi francez în domeniu, în ceea ce priveşte rezistenţa fizică, seismică, termică şi fonică a componentelor.

Uşile de acces şi ferestrele termo- şi fonoizolate de tip CLARITERM nu fac decât să accentueze confortul asigurat de casele de acest tip.

Casele pe structură din lemn sunt destinate, în primul rând, abitării permanente. Sunt casele cele mai potrivite locuinţelor personale, celor sociale sau temporare (cum ar fi motelurile sau hostelurile).
De ce case pe osatură din lemn ?

- Tehnologie rapidă de execuţie: atât fabricarea panourilor, cât şi asamblarea acestora se realizează într-un timp relativ scurt, datorită standardizării componentelor şi optimizării procesului de producţie – panourile sunt fabricate pe mese pneumatice speciale, utilizând cuie cu încleştare termică sau chimică, pentru a elimina modificările dimensionale ale componentelor din lemn;
- Costuri reduse: 40 % din valoarea unei case la cheie este dată de finisaje, indiferent de sistemul constructiv. Structura unei case pe osatură este sensibil mai ieftină iar timpul de montaj mult mai scurt decât oricare altă structură destinată construcţiilor civile;
- Varietate: practic nu există limite în ceea ce priveşte aspectul sau mărimea unei construcţii realizate în această structură. Orice material de învelire poate fi utilizat la finisări. Structura poate fi uşor combinată cu altele, cum ar fi zidăria clasică, structurile metalice sau din sticlă, piatra sau lemnul în orice altă formă.
Din Gura in Gura