Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tig-Rad System
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Case de vacanta, bungalouri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casele din grinzi chertate sunt destinate persoanelor care adoră naturalul, toate suprafeţele vizibile fiind din lemn.

Prin natura materiei prime utilizate, aceste produse sunt ecologice şi au un aspect plăcut. Caracterul rustic al lemnului nu poate fi decât accentuat de amprentele naturale ale acestuia (noduri sau crăpături naturale). Finisajele se limitează la aplicarea unui strat de substanţă protectoare, natur sau nuanţată, dar lemnul încântă privirea în orice stare.
Construcţiile executate în această structură pot avea aproape orice dimensiune, de la mici căsuţe de grădină până la cabane pe două nivele.

Aceleaşi structuri din grinzi sunt soluţia ideală pentru garaje şi adăposturi pentru animale. Realizând pereţi de diferite grosimi, adaptăm cât mai bine construcţia la scopul pentru care a fost proiectată. Structurile pot fi izolate, în acest caz pereţii fiind dubli, opţiune materializată în principal la cabane şi case de vacanţă.

Aceste categorii de case sunt echipate cu uşi de acces şi ferestre de tip CLARITERM, termo- şi fonoizolate, cu sau fără obloane.

Componentele sunt croite la dimensiunile finale facilitând montajul acestor tipuri de case fără a utiliza prea multe organe de asamblare.
Din Gura in Gura